INDSÆT THORS TEKSTER HER
Du har rigtig mange muligheder at vælge imellem, når du skal finde den rette vin til tapas. Traditionelt set består tapas af mange små serveringer, der ofte indeholder chorizo-pølse, Ibérico skinke, forskellige oste samt fisk og skaldyr. Det kunne eksempelvis være blæksprutte, sardiner eller grillede rejer.
Se de anbefalede vin - tryk her
På rødvinssiden er vil du ofte have stor succes med Sangiovese fra Italien, spansk eller portugisisk Tempranillo eller Grenache, da de alle vil passe godt til skinken og pølserne. Er du mere til hvidvin, så er det oplagt at kigge mod spansk Albariño eller Godello, der begge gør det fremragende til fiske-tapas. Alternativt kan du gå efter en læskende Riesling fra Tyskland eller østrigsk Grüner Veltliner, der både matcher fisken, men som også er eminente oste-vine. Skal det være ekstra festligt, så prøv en mousserende vin til din tapas – både Cava og Prosecco er med deres store friskhed og rene frugt gode allround vine til tapas.