Signature Chef Dak Wichangoen Pinot Noir 2019
Signature Chef Dak Wichangoen Pinot Noir 2019
Supervin's unikke vingaranti
Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).
Nyhed hos Supervin!
Lækker sydfransk Pinot Noir fra den berømte Michelin-kok, Dak Wichangoen,
Vinen er den del af “Signature Chef ”-serien, der er en eksklusiv serie af vine, som er udarbejdet i samarbejde med en række af verdens bedste kokke. Dak Wichangoen opnåede i 2006 en Michelin-stjerne til thairestauranten Kiin Kiin som hun derefter beholdte i 10 år. Du kender måske også Dak fra hendes mange tv-optrædener på blandt andet Masterchef og Vild Med Dans.
Dak har fundet den perfekte opskrift på elegant, saftig og ikke mindst madvenlig Pinot Noir. Druerne kommer fra det populære sydfranske Languedoc, hvor rigelige mængder solskin giver en stor fylde og smagsintensitet kombineret med en læskende friskhed fra de kølige middelhavsvinde, der blæser ind over markerne.
Vinen får et ekstra lag af kompleksitet fra lagring på egetræsfade. Dak anbefaler selv hendes Pinot Noir til fjerkræ, charcuterie eller fisk og grøntsager fra grillen.
Smagenote
Glasset fyldes med elegant kirsebærfarvet Pinot Noir... Duften emmer af sydfransk sol og varme med oceaner af hindbær, skovjordbær og blommer, der pakkes ind i fadkrydrede strejf af vanilje, kaffe og lidt røg. Smagen følger lækkert op med kirsebær, violer og et burgundisk touch af skovbund. Flot smagsintensitet og elegante, madvenlige tanniner bærer videre til den lange finish, som rundes af med lækkert krydret bærfrugt. Harmonisk og uhyre drikkevenlig Pinot Noir.! Drik nu, eller gem 5-6 år fra høståret.
Nyd vinen til grillet laks og tun, tapas, stegt fjerkræ, svampe, fyldige salater og oste. Servér ved 14-17°C
Vinen er fremstillet på 100 % Pinot Noir, der høstes fra marker i Languedoc-Roussilion. Når druerne ankommer til vineriet placeres de hele drueklaser i ståltanke, hvor de under vægten af de øvrige drueklaser knuser de nederste druer, hvis most begynder at gære. Denne fremstillingsmetode kaldes ”carbonisk maceration” og er med til at fremhæve frugtaromaerne i vinen. Efter endt gæring tilføres vinen yderligere kompleksitet ved lagring på egetræsfade.