Cavatina Premium Prosecco DOC Extra Dry
Cavatina Premium Prosecco DOC Extra Dry
Supervin's unikke vingaranti
Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).
"97 points. Doesn’t get much better than this!" Just Wine Points
Topanmeldte Prosecco-lækkerier fra den fashionable Cavatina Premium-serie. Festlige farver og sprød velsmag - til den helt rigtige pris.
Prosecco er italienernes vigtigste mousserende vin. En sprudlende og frugtlækker smagsoplevelse, som høster flere og flere fans verden over. Samtidig en uundværlig ingrediens i Aperol Spritz!
Smagenote
Funklende strågul med fine bobler i glasset. Duften er blomsteragtig og herlig frugtig. Jasmin, æble, pære, citrus og hvid fersken. I munden frisk og læskende, harmonisk afrundet med halvtørre strejf af sødme. Klassisk Prosecco Extra Dry – i rigtig flot kvalitet! Drik nu, eller gem 2-3 år fra høståret.
Anmeldelser af Cavatina Premium Prosecco DOC Extra Dry
97/100 Just Wine Points
"Doesn’t get much better than this! Classic floral aromas with citrus and stone fruit behind. This wine goes down so easy you could drink a bottle and not even know it. Well-balanced and crafted, this is the perfect summertime wine! At this price buy it by the case!"
Forfriskende som aperitif og hyggeglas. Dejlig ledsager til fisk og skaldyr, sushi, sprød salat, antipasti samt lette pastaretter. Nyd vinen ved 6-10°C
HUSK Aperol Spritz!
3 dele Cavatina Premium Prosecco DOC Extra Dry
2 dele Aperol - bestil her
1 del danskvand
- Servér over is, garnér med 1-2 halve skiver appelsin. Salute!
Cavatina Premium Prosecco er lavet på 100% Glera fra Veneto-regionen i det nordøstlige Italien. Druerne høstes manuelt og fragtes til vineriet i små kasser for at undgå trykskader/oxidation. Her presses de skånsomt, så kun den mest delikate druemost anvendes.
Først fremstilles en hvidvin ved temperaturstyret gæring ved 18-22°C på ståltank. Den lave temperatur bevarer vinenes flygtige frugtaromaer. Anden gæring sker på ståltank under tryk, så boblerne bevares i vinen. Før aftapning tilsættes sukker (dosage), så den færdige vin har et sukkerindhold på 15 gram pr. liter (Extra-Dry/halvtør).