Parce Colombian Rum 12 Year Aged i gaveæske
Parce Colombian Rum 12 Year Aged i gaveæske
Supervin's unikke vingaranti
Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).
Drømmen om at lave verdens bedste rom blev 4 år efter til virkelighed...
Parce Rum 12 Years Aged fejede al modstand til side, da rommen hentede de 5 fineste udmærkelser ved San Francisco World Spirits Competition i 2015.
Det forrygende flagskib fra Parce Rum i Colombia er modnet 12 år på ex-bourbon amerikanske egetræsfade, og den mørke rom forener på unik vis friskhed, power, elegance og krydret kompleksitet.
Perlerækken af anmeldelser efterlader ingen tvivl om niveauet, og vi har i Supervin-Teamet aldrig oplevet en bedre 12 års rom!
Smagenote
Flot mahognifarvet rom med intens og herligt kompleks duft af citrus, bagte kirsebær, blomme, græs, bourbon, pibetobak og cedertræ. Flot krydret i munden med stor smagsdybde. Perfekt integreret alkohol, lang finish med strejf af kakao, mokka og tørrede nødder. Fabelagtig rom!
Anmeldelser af Parce Rum Aged 12 Years
94/100 Cigar & Spirits Magazine
93/100 Whisky & Rom
"Mørke, intense, krydrede noter i duften. Flot intensitet, hvor en del fadpræg fornemmes. Forholdsvist tør, og man kan i dén grad smage rommen. Lang, krydret afslutning. En flot og vellavet rom!"
92/100 - Beverage Testing Institute
92/100 “Exceptional” Tastings.com
Double Gold - "Winner: Best Aged Rum"– San Francisco World Spirits Competition
“Best Rum" - New York World Wine & Spirits Competition 2018
"Best in Show Aged White Spirit" - New York World Wine & Spirits Competition 2018
“Top 5 Rum under 100$” - Vinepair
Parce Rum 12 Years er baseret på romdestillater fra Panama, Trinidad-Tobago og Guyana. 80% stammer fra sukkerørsjuice og de resterende 20% fra melasse. For at øge kompleksiteten yderligere sker destillationen på et mix af ”pot stills” af kobber og kolonnedestilleringsapparater af stål.
Rommen modnes og blendes i Colombia under ledelse af Master Blender Arthur Fernandes Domecq og sønnen Brojen. Den 12 år lange modning sker på forkullede amerikanske egetræsfade, der tidligere har indeholdt Brown Foreman whiskey, heraf 80% Jack Daniels.
Om Parce Rum...
Hver dråbe Parce gemmer på stærke følelser. Da brødrene Jim, Patrick og Brian Powers startede Parce Rum, med hjælp fra deres colombianske ven Jaime Uribe, var det i hyldest til deres far, Ed, som for nyligt havde tabt sin kamp mod kræften.
”Parce” er colombiansk slang for ”god ven”. Ligesom venskaber bygger god rom på tålmodighed og kærlig omsorg. Med fine nuancer fra råmateriale og årelang fadmodning er Parce er en ægte ”sipping rum”, som kan få enhver romfan til at glemme tid og sted.
Domecq – navnet klinger af topkvalitet... Parce Rum blandes i Colombia under ledelse af Master Blender Arthur Fernandes Domecq og sønnen Brojen. Domecq-familien har mere end 300 års erfaring med blending af Sherry og Brandy i Sydspanien, så det er ikke noget under, at Parce Rum vader i ros, guldmedaljer og flotte ratings.
Parce Rum er baseret på romdestillater fra Panama, Trinidad-Tobago og Guyana. 80% stammer fra sukkerørsjuice og de resterende 20% fra melasse. Der destilleres på et mix af kobber ”pot stills” og kolonnedestilleringsapparater af stål.
Rommen modner på forkullede amerikanske egetræsfade, der tidligere har huset Brown Foreman whiskey, heraf 80% ex-Jack Daniels.
Supervin tilbyder tre varianter af Parce Rum. Modnet hhv. 3, 8 og 12 år på egetræsfade.
Bæredygtighed... Mere end 40% af Colombias areal består af regnskov. Under mottet “One bottle, one tree” går Parce Rum aktivt ind i bevarelse af Colombias livsvigtige skovarealer. For hver solgte rom sørger Parce, på egne og kunders vegne, nemlig for at plante et træ.