Les Sources de Montmirail Gigondas 2018
Les Sources de Montmirail Gigondas 2018
Supervin's unikke vingaranti
Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).
“90-92 point. Allspice and pepper... ripe and supple.” – Robert Parker
Førsteudfordrer til Châteauneuf-du-Pape...
Gigondas er og bliver alternativet over dem alle, hvis du vil helt tæt på kvaliteten i de berømte Châteauneuf-vine – uden at betale en herregård!
Tag bare denne næsten 15% alkoholfyldige Gigondas-nyhed, Les Sources de Montmirail, der i den powerfulde solskinsårgang 2018 vil blæse enhver Rhône-fan bagover i ren velsmag og value-for-money!
Smagenote
Mørk kirsebærrød med et ungt lilla skær... Allerede i næsen totalt charmerende med solmodne Gigondas-dufte af jordbær, brombær, granatæblesaft, violer, garriguekrydderier, læder, lakrids og knust peber. På tungen smooth og dejlig frugtfyldig. Her får du virkelig solskin i smagen og masser af provencalske garriguekrydderier under den røde og mørke bærfrugt. Vinens næsten 15% høje alkohol er integreret perfekt... Powerfuld, spicy og spændende mineralsk finish med perfekt afstemt tanninbid. Mums! Drik nu, eller gem +10 år frahøståret.
Anmeldelser af Les Sources de Montmirail Gigondas 2018
90-92/100 Robert Parker
”A traditional blend of 70% Grenache, 20% Syrah and 10% Mourvèdre that will spend up to two years in concrete tanks, the 2018 Gigondas Les Sources de Montmirail is only medium to full-bodied, yet it comes across as slightly more concentrated and complex than the firm's Les Combelles bottling. Subtle hints of allspice and pepper add nuance to the delicate cherry shadings, while the mouthfeel is ripe and supple.”
Nyd den lækre Gigondas til saftige bøffer, grillet rødt kød, lam, vildt, kraftige gryderetter og modne oste. Servér ved 16-18 °C.
Vinen er fresmtillet på et klassisk ”GSM” Rhône-blend med 70% Grenache, 20% Syrah og 10% Mourvèdre. Druerne selekteres fra topmarker i det exceptionelle terroir Dentelles de Montmirail, hvis stejle skråninger og højtliggende terrasser er perfekt eksponeret for solens stråler. Alle druer afstilkes og knuses inden gæring med frugtbevarende temperaturstyring ved 25°C. Den ekstra lange macerationstid på 4-5 uger trækker ektra farve, koncentration og tannin fra drueskindet, inden ca. 2 års afsluttende modning på betontank.