Galante Bianco 2019
Galante Bianco 2019
Supervin's unikke vingaranti
Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).
"94 points." - Annuario dei Migliori Vini Italiani
Cremet Chardonnay og frugtig Grechetto er smeltet sammen i en eksotisk hvidvinsoplevelse sprængfyldt med tropisk charme.
Vinen har fået tilnavnet ’’den hvide Amarone’’, fordi den delvist er fremstillet efter samme appassimento-metode som Amarone. Tørringen af druerne giver ekstra krop, dybde og smagskoncentration.
Utrolig nem at drikke, utrolig blød og helt uimodståelig. Den ’’galante’’ og topanmeldte aromabombe har det hele!
Smagenote
Let gylden i glasset. Næsen frister med forførende noter af hvide blomster, pære, citrus, mango, banan og honning. En bombe af eksotisk frugt eksploderer i munden, og den sprængfarlige oplevelse kulminerer i en herlig Lurpak-fedme, hvor resultatet er ren drikkeglæde. En let parfumeret og blomstret duft titter forsigtigt frem, og vinen rundes af med et friskt, lille syrepust. Drik nu eller gem 3-4 år fra høståret.
Anmeldelser af Galante Bianco 2019
94 points - Annuario dei Migliori Vini Italiani
Anbefales til hygge, fyldige salater, fisk og skaldyr, fjerkræ, pasta og modne oste. Nyd vinen ved 10-12°C.
Galante Bianco er fremstillet på 60% Chardonnay og 40% Grechetto Gentile fra Romagna i det nordøstlige Italien. Cevico lufttørrer en del af druerne efter Appassimento-metoden, mens de resterende druer høstes og gæres på normal vis – dvs. med temperaturstyret gæring på ståltank. Resultatet er en særdeles lækker og harmonisk hvidvin – med friskhed og intense eksotiske frugtnoter i perfekt balance!
Om Cevico-gruppen
Bag Galante står Cevico-gruppen fra byen Lugo i Romagna. Cevico blev grundlagt i 1963, og gruppen repræsenterer i dag 3 tapperier, 15 vinerier/kooperativer og 4500 associerede vinbønder. Den topprofessionelle Cevico-gruppe superviserer sine vinbønder i forhold til vindyrkning, ønologi, laboratorieanalyse og forskning.