Malacara Rose 2020
Malacara Rose 2020
Supervin's unikke vingaranti
Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).
"90 point. God vin til billig penge"- Rasmus Christensen, Winewherever
Fornem, forfriskende og fuldstændig fantastisk rosé fra argentinske 100-point-winemaker Marcelo Pelleriti!
Rosényhed fra Argentina lavet 100% på landets favorit drue Malbec!
Mendoza, Malbec og en mageløs winemaker… kan det blive bedre?
De varme sommeraftener med grillmad, duften af solcreme og forfriskende rosé er reddet. Malacara 2020 giver det perfekte skud af frugt og friskhed sammen med en fyldig krop fra Malbec-druen.
”Top value”-vin fra Argentinas topområde Mendoza. Køb nu og få omgående solskin i glasset!
Smagenote
Med en intens pink farve, står vinen i glasset. Det vælter ud af glasset med noter af modne jordbær, friskplukkede ribs og rabarber. På tungen frigives smagen af herlige hindbær, jordbær og et friskt mineralsk præg mod slutningen. En mellemlang finish som slutter med en frisk fornemmelse og vilde forårsblomster. Sprød, frisk og mageløs! Året er reddet. Drik nu eller gem 3-4 år fra høståret.
Anmeldelser af Malacara Rosé 2020
90/100 Rasmus Christensen, Winewherever
"Rosevin lavet på den ellers kraftige Malbec drue. Stor mundfylde, smag af røde æbler, rabarber. God vin til billig penge."
Vinen er så ny, at anmeldelserne stadig er trapperne.
Vinen er den perfekte terrassebasker, men går også perfekt til grillet fjerkræ, fisk og skaldyr, lækre forårssalater og tapas. Servér ved 9-10 °C.
Vinen er lavet af 100% Malbec druer fra Mendoza i det højtliggende terræn, som er i over 900 meters højde. Druerne håndplukkes ved optimal modenhed, og fragtes forsigtigt til vineriet, hvor druerne dobbelt sorteres på både bånd og et vibrerende sorteringsbord. Gæringen foregår traditionelt og på frugtbevarende rustfrit stål, hvor mosten gæres køligt og temperaturstyret. Under den midlertidige skalkontakt bliver skorpen af drueskaller stampet ned ved håndkraft for at nænsomt udtrække farve og smag fra skallerne inden de fjernes og gæringen færdiggøres. Vinen ligger på bærmen i 3-4 måneder, for at give dybde og kompleksitet før aftapning.
Om Malacara
Marcelo Pelleriti er vinekspert. Da han var barn, kravlede han op og ned ad sin bedstefars vinstokke, hvilket måske har været med til at fremavle interessen for vindyrkning. Som voksen har Pelleriti opnået et kæmpe internationalt renommé. Nu er han hovedaktøren i Monteviejo vineriet i Uco Valley, Mendoza, Argentina. Pelleriti har stået i ”fransk” lære hos den berømte ønolog Michel Rolland. Marcelo har siden 2001 lavet vin for familieejede Vignobles Péré-Vergé, som både ejer 100 point-slottet La Violette i Pomerol og Monteviejo i Uco Valley, Mendoza. Marcello er desuden den første argentiner som har opnået de magiske 100 ud af 100 Robert Parker point. Om sommeren fremstiller Marcelo vin i Argentina, mens han fra september til november laver topvin i Pomerol og Saint-Émilion. Foruden vinen er Marcelo musikelsker, og hans store passion i livet er guitaren.
Sideløbende har Marcelo Pelleriti lanceret sine egne flot ratede vinserier - heriblandt ”Marcelo Pelleriti”, ”Felipe Staiti”, ”Abremundos”,”1853 Old Vine Estate”, ”Kauzo” og ”Malacara” som denne vin.