Kolonne Null Rosé 2022
Kolonne Null Rosé 2022
Supervin's unikke vingaranti
Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).
"91 point. Hvis der skal være en alkoholfri rosé til din næste fest, til en hyggelig stund, eller blot fordi du ønsker at holde igen med alkohol, så er Kolonne Nulls rosé virkelig værd at overveje ... På skalaen over alkoholfri vin er den et rigtig godt glas." - Mad & Monopolet
"4,5 ud af 7 stjerner. Leder du efter en sprød og forfriskende sydfransk rosé fra hjertet af Provence – men uden alkohol? Så er denne rosé fra Kolonne Null i samarbejde med Les Quatre Tours dit perfekte valg!" - Vin For Kvinder
Skal du have en sprød, lækker og forfriskende sydfransk rosé fra hjertet af Provence, men bare uden alkoholen? Så er det her topvalget!
Kolonne Null har til denne udgave teamet op med Les Quatre Tours fra appellationen d’Aix-en-Provence i Provence. Producenten Les Quatre Tours har en lang og traditionsrig historie for at lave fantastiske roséer, som er flydende solskin på flaske. Druerne her skal kæmpe mod hede sommerdage og den nådesløse Mistralvind, men sikke et resultat de fremtvinger!
Kolonne Null finder kun de bedste vine fra topområder og producenter rundt i verdenen, for så at lave det ultimativt bedste alkoholfrie de kan. Quatre Tours laver vine på druerne Grenache Noir, Syrah, Cinsault og Cabernet Sauvignon, som giver en bred pallette af smagsudtryk, og i fællesskab har Kolonne Null og Les Quatre Tours fremelsket en vinder af en alkoholfri rosévin!
Det her skriger af sol, sommer og et hyggeglas.
Sig ja til kvalitet, nej til alkoholen.
Smagenote
Med en dyb laksefarve står den i glasset. Herlige noter af hindbær, abrikos, og lyse skovbær. Et lille mineralsk præg anes under den frugtige næse. Første tår afslører dens oprindelse og det vælter ud med jordbær, vildtblomster og en saltet mineralitet. En klassisk tør og halvlang finish. Et glas med en spinkel krop, men intens smag og aroma. Det her er som at slikke solskin med tæerne i vandkanten! Mere af det, tak.
Anmeldelser af Kolonne Null Rosé
91/100 Mad & Monopolet
"Hvis der skal være en alkoholfri rosé til din næste fest, til en hyggelig stund, eller blot fordi du ønsker at holde igen med alkohol, så er Kolonne Nulls rosé virkelig værd at overveje. Den er lavet på klassiske, franske druer, hvor du finder Carignan, Cinsault, Grenache og Syrah. I næsen har den en skøn let duft af citrus, grønne jordbær, hindbær, fersken og saltet grape. I munden er den elegant, tør og har en fin syre. På skalaen over alkoholfri vin er den et rigtig godt glas. 1 fl. pr. stk. 99,95 / BEDSTE PRIS v/ 6 fl. pr. stk 79,95"
4,5 ud af 7 stjerner - Vin For Kvinder
"Leder du efter en sprød og forfriskende sydfransk rosé fra hjertet af Provence – men uden alkohol? Så er denne rosé fra Kolonne Null i samarbejde med Les Quatre Tours dit perfekte valg! Frankrig møder Tyskland i denne fantastiske alkoholfri rosévin Med druer som Carignan, Cinsault, Grenache og Syrah har Kolonne Null og Les Quatre Tours skabt en lækker vin med smagsnoter, der virkelig imponerer! Druerne dyrkes under solrige sommerdage, hvilket giver en utrolig intensitet i smagen. Den skønne smag rundes af med fine små mousserende bobler, der rammer tungen som en overraskelse. Perfekt til sommerdage, uanset om det er til picnic, hygge med venner eller som en frisk aperitif ... Nyd denne rosé afkølet og uden bekymringer!"
Server den som en normal rosé til velkomst som aperitif, eller til grillet kylling, sommersalater, lys fisk eller tapas. Går også til et lækkert charcuteri bræt med ost og pølser. Servér ved 6-8 °C.
Om Kolonne Null
Kolonne Null blev stiftet af en forsamling af elitesportsudøvere, der manglede et høj kvalitetsalternativ til det glas vin de så gerne ville nyde, men pga. deres profession ikke kunne tillade sig. Derfor kommer Kolonne Null til og går i et tæt samarbejde mellem drueproducenter og vinproducenter, hvoraf flere Award-winning familieejede vingårde indebærer. Kolonne Null arbejder kun sammen med producenter som ikke går på kompromis med kvalitet. Det giver dem mulighed for at arbejde med producenter fra Nahe, Mosel, Weinviertel og Provence indtil videre. Producenterne spænder lige fra Quatre Tours, Wasem, Georghof, Freiherr von Gleichenstein og senest på stammen stjerneproducenten Axel Pauly fra Mosel. Kolonne Null begrænser sig ikke af geografi, men søger kun de bedste vine, som de så kan dealkoholisere for at få det bedst mulige slutprodukt. Kolonne Null blev på meget kort tid en af de markedsførende brands i Tyskland, og de er i stadig udvikling.
Kolonne Null startet hele processen med at lave en vin, på traditionel vis, for at udvikle alle de naturlige eftertragtede smage og aromaer. Kolonne Null vælger dernæst at bruge den innovative metode der kaldes Vakuum destillering, hvor vinen sættes i et vakuum og væsker fordamper ved lavere temperaturer, i dette tilfælde ved 30°C. På den måde kan man dealkoholisere den færdige vin, på nænsomste vis. Det er en frugt- og friskhedsbevarende proces som viser respekt for den oprindelige vin. Da vinen laves som en almindelig vin først, formår Kolonne Null at overføre druetypicitet og klassiske karakteristika fra druesorten over i det færdige produkt. Den utroligt høje kvalitetsalkohol, som adskilles i processen, bliver brugt til at lave andre former for alkohol såsom gin eller færdiglavede cocktails. Kolonne Null samarbejder direkte med drueavlerne og deres ”drikkevare-scientist” for at lave det perfekte færdige produkt.
Kolonne Null er den perfekte blanding af teknologisk ekspertise og elegant tradition. Kolonne Nulls produkter indeholder maksimalt 0,3% alkohol, og derfor vil nogle fødevarer som alkoholfri øl, frugtjuice, modne bananer og surbrød have et højere indhold af alkohol. Vinene produceres som veganske med stolthed, og de indeholder derfor ikke animalske proteiner, modsat visse traditionelt producerede vine. Desuden er Kolonne Nulls produkter glutenfrie og yderst kaloriefattige med kun et ¼-del af det antal kalorier som et normalt glas vin. Lige fra stiftelsens tid er fokus på bæredygtighed prioriteret højt, og de arbejder konstant på at forbedre produktion efter de bæredygtige principper.
Alcohol level: 0.19 % vol.
Residual sugar level: 29 g/L
Acidity: 6,1 g/L
Ingredienser: Afalkoholsieret vin, saccharose, kuldioxid, konserveringsmiddel: Svovldioxid
Nærringsindhold (per 100 ml)
Energi: 81 kJ / 19 kcal
Kulhydrater: 2.9 g ( 2.9 g sukker)
Indeholder ubetydelige mængder af fedt, mættede fedtsyrer, protein, salt
Allergener: Indeholder sulfitter
Interessante fakta: Histamintestet, glutenfri, vegansk, lavt kalorieindhold