Kolonne Null Riesling Edition Pauly 2019 - 0,2 % Alkoholfri
Kolonne Null Riesling Edition Pauly 2019 - 0,2 % Alkoholfri
Supervin's unikke vingaranti
Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).
"92 point. Et godt glas, og det fungerer absolut glimrende uden alkohol" - Mad & Monopolet
Sig aldrig mere nej! Nu er det her endeligt! Det alkoholfrie glas vin laves på topproducenters vin. Kun de bedste vine bruges at lave Kolonne Nulls vine.
Kolonne Null sørger for at festen aldrig behøver at stoppe, eller at man stadig kan køre hjem når man får et godt glas til maden eller i andre anledninger.
Denne alkoholfrie vin er fremstillet af og i samarbejde med selveste Axel Pauly, det allerede etablerede stjerneskud fra Mosel i Tyskland. Med en kombination af Paulys ekspertviden og allerede fantastiske vin, har Kolonne Null skabt et vanvittigt lækkert glas alkoholfri vin, som reflekterer ikke kun terroiret af hans vine men også kvaliteten.
Friskhed, mineralitet og tropisk frugt. Lige som Mosel Riesling skal være det.
Sig ja til kvalitet, nej til alkoholen.
Smagenote
Flot lysegul i farven med et lille grønt skær. Næsen giver først noter af citrus og en flintet mineralitet, hvorefter man bemærker de syrlige grønne æbler, saftig hvid fersken og lime. Ved første tår er man ikke i tvivl, Mosel-blød krop og et hint af tropiske frugter. En dansende let krop, men med en cremet fornemmelse som balanceres af friskheden og mineralitet til sidst. Det her er et af de bedste glas alkoholfri vin, vi nogensinde har smagt.
Anmeldelser af Kolonne Null Riesling Edition Pauly 2019 - 0,2 % Alkoholfri 25 cl
92/100 Mad & Monopolet
"Riesling fra Mosel kan være en sødmefuld oplevelse, og det kan næsten være for meget af det gode. Denne er derimod syrlig, mineralsk og har en fin frugtsødme. Det er et glimrende glas alkoholfri vin, som har duft af grønne æbler, citrus, fersken og “flint”. Det er et godt glas, og det fungerer absolut glimrende uden alkohol. (Point gives i kategorien uden alkohol)." (vurderet ved en tilbudspris på kr. 79,95)
4,5 Thumbs Up - Houlberg
"Duften er sgu - alkohol eller ej - klart Riesling med lidt petroleum, terpentin og diesel, lidt grøntsagsfond, gule æbler, fersken, citroner, urter, rosmarin ... lidt tæt og småfyldig i aromaerne. I munden er vinen først let perlende ... bare en lille smule, har en frugt med grønne og let umodne æbler, fersken, nogle solbærblade, kirsebærsten, nektariner samt gule blommer, en sødbitter smag med lemon og hyben, salte mineraler og samlet bestemt en ganske fin Riesling."
Server den som et fantastisk glas for sig selv, eller brug den som man ville en hver anden hvidvin. Går godt med frisk fisk og skaldyr, forårssalater, asiatisk krydret mad, sushi eller til friske bløde oste. Servér ved 6-8 °C.
Om Kolonne Null
Kolonne Null blev stiftet af en forsamling af elitesportsudøvere, der manglede et høj kvalitetsalternativ til det glas vin de så gerne ville nyde, men pga. deres profession ikke kunne tillade sig. Derfor kommer Kolonne Null til og går i et tæt samarbejde mellem drueproducenter og vinproducenter, hvoraf flere Award-winning familieejede vingårde indebærer. Kolonne Null arbejder kun sammen med producenter som ikke går på kompromis med kvalitet. Det giver dem mulighed for at arbejde med producenter fra Nahe, Mosel, Weinviertel og Provence indtil videre. Producenterne spænder lige fra Quatre Tours, Wasem, Georghof, Freiherr von Gleichenstein og senest på stammen stjerneproducenten Axel Pauly fra Mosel. Kolonne Null begrænser sig ikke af geografi, men søger kun de bedste vine, som de så kan dealkoholisere for at få det bedst mulige slutprodukt. Kolonne Null blev på meget kort tid en af de markedsførende brands i Tyskland, og de er i stadig udvikling.
Kolonne Null startet hele processen med at lave en vin, på traditionel vis, for at udvikle alle de naturlige eftertragtede smage og aromaer. Kolonne Null vælger dernæst at bruge den innovative metode der kaldes Vakuum destillering, hvor vinen sættes i et vakuum og væsker fordamper ved lavere temperaturer, i dette tilfælde ved 30°C. På den måde kan man dealkoholisere den færdige vin, på nænsomste vis. Det er en frugt- og friskhedsbevarende proces som viser respekt for den oprindelige vin. Da vinen laves som en almindelig vin først, formår Kolonne Null at overføre druetypicitet og klassiske karakteristika fra druesorten over i det færdige produkt. Den utroligt høje kvalitetsalkohol, som adskilles i processen, bliver brugt til at lave andre former for alkohol såsom gin eller færdiglavede cocktails. Kolonne Null samarbejder direkte med drueavlerne og deres ”drikkevare-scientist” for at lave det perfekte færdige produkt.
Kolonne Null er den perfekte blanding af teknologisk ekspertise og elegant tradition. Kolonne Nulls produkter indeholder maksimalt 0,3% alkohol, og derfor vil nogle fødevarer som alkoholfri øl, frugtjuice, modne bananer og surbrød have et højere indhold af alkohol. Vinene produceres som veganske med stolthed, og de indeholder derfor ikke animalske proteiner, modsat visse traditionelt producerede vine. Desuden er Kolonne Nulls produkter glutenfrie og yderst kaloriefattige med kun et ¼-del af det antal kalorier som et normalt glas vin. Lige fra stiftelsens tid er fokus på bæredygtighed prioriteret højt, og de arbejder konstant på at forbedre produktion efter de bæredygtige principper.