Copenhagen Sparkling Tea VINTER - Organic
Copenhagen Sparkling Tea VINTER - Organic
Supervin's unikke vingaranti
Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).
Bobler på en ny måde! – Stjerne Michelin-restauranter verden over elsker den!
Innovation og gastronomi på højeste plan – Økologisk Mousserende Te med unik balance og dyb kompleksitet.
+45 Michelin stjernerestauranter har allerede valgt at få Copenhagen Sparkling Tea på deres menukort. Deriblandt 3-stjernede giganter som Geranium (DK), Gordon Ramseys (UK), Hof van Cleve (BE) og Lung King Heen (Four Seasons, HK).
En lavalkoholisk drik som laves med øje for detaljer. 6 te sorter skal brygges med individuelle temperaturer og tidsintervaller, for at blandes til perfektion. Blot ÉT minut for længe i bryggeprocessen, og hele partiet bliver ødelagt.
Det perfekte alternativ til et glas hyggevin, øl eller cider. VINTER smager dog så godt, at den ikke altid behøver at være alternativet.
Smagenote
Ved første øjekast kunne farven og boblerne forveksles med vintage champagne, med dybe gullige skær. Næsen afgiver en indbydende duft af appelsin, og varme krydderier som nelliker, kanel og kardomme. I smagen er der masser af lækre vinterkrydderier, rosiner og en let bitter bergamotolie fra Earl Grey teen i eftersmagen. Let mousserende og herligt varmende. En dejlig lang, og kompleks eftersmag. Rund, elegant og bittersød finish. Lækkert!
VINTER er perfekt som en aperitif, eller kan sagtens parres med småanretninger og desserter. Exceptionelt god til det asiatiske køkken og osteborde. Den kan også bruges til cocktails eller bare et hyggeglas. Servér ved 5-7°C.
Vegansk venlig og økologisk.
Alkoholindhold 5 % vol.
Sukkerindhold 60g/l.
Tryk 5,5 bar.
Indeholder sulfitter.
Holdbarhed 2 år fra produktion.
Om Copenhagen Sparkling Tea Company
Copenhagen Sparkling Tea Company er stiftet i 2017 i København af Bo Sten Hansen og tidligere sommelier hos en Michelin-restaurant i København, Jacob Kocemba. Firmaet danner rødder i nordisk innovation og den asiatiske te tradition. Hele ideen startede da Jacob, på trods af en vinkælder på 1700 forskellige vine, ikke kunne matche en vin og dessert med vilde skovjordbær. Derfor lavede han sin egen te ekstrakt og siden da er ideen bliver videreudviklet yderligere. Pga. de non- og lav alkoholiske produkter, vælger de aldrig at gå på kompromis med smagen. Kun de bedste økologiske te sorter, kvaliteter og produktionsmetoder er godt nok for dem. Siden 2017 er det gået stærkt for det lille firma, og de har vundet mange præmier og medaljer for deres produkter, blandt andet Guldmedalje ved International Food Contest 2019.