Signature Chef Claus Holm Syrah Grenache 2019
Signature Chef Claus Holm Syrah Grenache 2019
Supervin's unikke vingaranti
Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).
Kødfuld og intens som Chateuneuf du Pape tilsat et skvæt peber og viol-strejf á la Nordrhône…
Den succesfulde tv-kok Claus Holm forener her det bedste smagsegenskaber fra Grenache og Syrah-druerne i hans prisvindende rødvin.
Vinen er skabt i samarbejde med den kyndige danske vinmager, Klaus Rune Hansen, der har arbejdet for en række af Frankrigs største vinproducenter. Han er i dag selvstændig og råder over fremragende vinmarker i Languedoc-Roussilion, hvorfra han høster druerne til denne vin. Klaus Rune sparer ikke på noget i kælderen og forkæler vinen med egetræslagring i 12 måneder.
Claus Holms lækre sydfranske rødvins-nyhed passer fremragende til et stort udvalg af danske hverdagsretter samt charcuterie, oste og tapas.
Hos Supervin er vi ekstremt begejstrede for at kunne præsentere Claus Holms vine, der begge høster flotte guldmedaljer hos Gilberg & Gaillard.
Smagenote
Den sydfranske rødvin sejler flot rundt i glasset med en tæt blommerød farvet. En himmelsk duft stiger til vejrs med violer, hindbær, jordbær, sorte kirsebær, blommer og brombær, der tilføres komplekse strejf af oliven, knuste peberkorn, tørrede urter og bacon samt luksus krydderier fra de 12 måneders lagring på egetræsfade. Vinen lægger sig til rette på rungen med en fyldig og elegant krydret bærfrugt. Madvenlige og finpolerede tanniner bærer videre til den lange finish, der rundes af med nymalet kaffe og mørk chokolade. Klassisk sydfransk rødvin, når det er allermest charmerende. Drik nu, eller gem 5-8 år fra høståret.
Anmeldelser af Claus Holm Syrah Grenache 2019
Gold Medal – Gilbert & Gaillard
“Deep garnet tinged with ruby-brown. The nose is driven by plum and black cherry with flower and garrigue plant notes. Mediterranean palate revolving around a canvas of sun-ripened fruit. Tannin presence with heat on the finish offering a reminder of its provenance.”
Vinen går godt til bøffer, lam med krydderurter, svinekoteletter, gourmet burgers, simremad, charcuteri og cremede oste. Servér ved 15-17°C
Vinen er fremstillet på 70 % Syrah og % 30 Grenache, som høstes fra apellationen Cobieres, der ligger i den populære sydfranske vinregion, Languedoc-Roussilion. Når druerne ankommer til vineriet placeres de hele drueklaser i ståltanke, hvor de under vægten af de øvrige drueklaser knuser de nederste druer, hvis most begynder at gære. Denne fremstillingsmetode kaldes ”carbonisk maceration” og kendes særligt fra de frugtbetonede Beaujolais-vine. Når vinen har gæret færdig, tilføres den smagskompleksitet gennem 12 måneders modning på egetræsfade.