Cevico b.io Pinot Grigio
Cevico b.io Pinot Grigio
Supervin's unikke vingaranti
Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).
Herlig blød og charmerende frugtfrisk hvidvin i den klassiske, populære Pinot Grigio-stil.
Veganervenlig og lavet på 100% økologiske druer, der holder DIN vin fri for herbicider, pesticider og GMO.
Insekterne på b.io-seriens etiketter er alle vigtige for økosystemet. Levende symboler på en grøn fremtid - med fokus på naturlig velsmag og fælles fravalg af kemi.
Smagenote
Klar strågul i glasset med frisk duft af æble, pære, citrus og honningmelon. Elegante strejf af muskatnød og skovbund. I munden blød og lækker cremet med uimodståelig renhed frugten og en forfriskende, let mineralsk eftersmag. Drik nu, eller gem 3-4 år fra høståret.
Anmeldelser af Cevico b.io Pinot Grigio
5 ud af 5 stjerner - Vinavisen
"En både lækker og spændende økologisk hvidvin med dejlige noter af appelsinblomster, honning og en anelse eg i duften. Den aromatiske smag forfører med mandariner og strejf af kandiserede violer. Eftersmagen er saftig og udvikler sig med endnu flere facetter. Drik vinen til muslinger, jomfruhummer eller forårets fjordrejer."
Nyd vinen som aperitif – eller til fisk, skaldyr, salater, sushi og lette pastaretter. Servér ved 8-12°C
b.io Pinot Grigio er fremstillet på 100% Pinot Grigio fra udvalgte, kemifrie marker på Sicilien. Vinen gærer og modner på frugtbevarende ståltank – og får ekstra fedme og kompleksitet fra 6-8 måneders bærmekontakt.
b.io er vores nye økologiske og veganervenlige vinserie fra Terre Cevico! Vi tilbyder nu hele 7 varianter.
Bag b.io-serien står Cevico fra byen Lugo i Romagna-regionen. Cevico blev grundlagt i 1963, og gruppen repræsenterer i dag 3 tapperier, 15 vinerier/kooperativer og 4500 associerede vinbønder.
Den topprofessionelle Cevico-gruppe superviserer sine vinbønder i forhold til vindyrkning, ønologi, laboratorieanalyse og forskning.