Canta la Perdiz 2014, Dominio del Aguila, 5 LITER
Canta la Perdiz 2014, Dominio del Aguila, 5 LITER
Supervin's unikke vingaranti
Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).
Canta la Perdiz (”agerhønens sang”) er navnet på Aguilas nye flagskib. Denne enkeltmarksvin fik sin kommercielle debut i den svære årgang 2013. Vinen trodsede alle naturlove og fejede med 98 pts. fra Parker & Co. alle øvrige Ribera-vine til side.
Nu har Parkers anmelder smagt Canta la Perdiz 2014, og han er igen i den syvende himmel! Ja, faktisk antyder han, at vinen i den nye årgang muligvis er endnu bedre end 2013!
97+/100 Robert Parker
"...great freshness and elegance. The distinct characteristic from the best of the wines here is a special perfume. With time, it also develops a spicy twist, reminiscent of nutmeg, faintly exotic. These wines show floral, subtle, elegant and nuanced, really captivating. The palate is refined, with fine-grained, chalky tannins and all about elegance and finesse. There are few wines like this in Ribera del Duero. It might be splitting hairs, but this could be a tad better than the 2013!"
René Langdahl Jørgensen om Canta la Perdiz 2014: "...fra stokke mellem 100 og 150 år gamle, flere upodede! Dyb, men rød vandig kant, fadkrydret på toppen af kirsebær og modne hindbær, juicy og grædefærdig intens, helt uden ekstraktion eller hjælp fra fad, lædertone, høj tannin men fuldstændig fløjlsagtig, livlig cool syre, ubegribelig elegant muskelbundt." (renelangdahl.com)
Anbefales til lam, oksekød, vildt og modne oste. Nyd vinen ved 16-18°
2014 Domino del Aguila Canta la Perdiz er en enkeltmarksvin fremstillet af håndhøstede druer fra mere end 100 år gamle stokke, som er lokaliseret omkring landsbyen La Aguilera i 890 meters højde. Markens orientering mod syd samt jordbunden med sand over porøs kalksten giver vinen en særlig karakter og parfumeret elegance. Efter traditionel fodtrampning af håndhøstede og hele drueklaser gæres mosten uden brug af kulturgær. Malolaktisk gæring foregår på fade – en meget langsommelig proces ved lav temperatur. Efter 31 måneders fadmodning på mestendels franske egetræsfade aftappes vinene manuelt. Ingen klaring, ingen filtrering