Signature Chef Paul Pairet Chardonnay Sauvignon Blanc 2022
Signature Chef Paul Pairet Chardonnay Sauvignon Blanc 2022
Supervin's unikke vingaranti
Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).
"92 point. Et godt glas, som gør sig rigtig godt til blåmuslinger eller grillet hummer" - Mad & Monopolet
Cremede Chardonnay og aromatiske Sauvignon Blanc… blandet til udsøgt perfektion i hænderne på den trestjernede franske Michelin-kok Paul Pairet!
I mere end fem år har franske Paul Pairet været en af verdens få topkokke på trestjernet Michelin-niveau.
Når Paul ikke leder slagets gang på sin restaurant Ultra-Violet i Shanghai, og når han ikke er beskæftiget i dommerjuryen for Top Chef Frankrig, så laver han sine toplækre vine i serien Signature Chef.
Stjernekokkens lækre hvide signaturvin stammer hans egen hjemstavn i det sydfranske – og med vinen følger Pauls perfekt tilpassede Michelin-opskrift, der får mad og vin til at løfte sig til en større helhed….
Fransk topkvalitet fra certificeret bæredygtige marker... Glæd dig!
Smagenote
Ved ophældningen krystalklar med et friskt citrusgrønt skær… Næsen pirrer sanserne herligt med Sauvignon Blancs liflige duft af hyldeblomst, stikkelsbær og solbærbusk, der fuldendes med dybe Chardonnay-strejf af fersken, mango, våde kalksten og nybagt briochebrød… Hvidvinen lægger sig cremet og indsmigrende frugtlækker på tungen, hvor den elegante mineralitet titter frem og føjer madvenlig friskhed til den store smag. Der er flot længde og munrensende effekt i den læskende finish. Bravo! Drik nu, eller gem 3-5 år fra høståret.
Anmeldelser af Signature Chef Paul Pairet White 2022
92/100 Mad & Monopolet
"Michelin-kokken Paul Pairet har været med til at skabe denne vin, som er på et blend af Chardonnay og Sauvignon Blanc. I næsen har den duft af citrus, pærer, hyldeblomst, melon og hvide ferskner. I munden er den livlig, frisk og har masser af fyldige frugtige noter. Et godt glas, som gør sig rigtig godt til blåmuslinger eller grillet hummer. Point: 92/100 | 159,95 - v/ 6 fl. 129,95"
Nyd den til Paul Pairets egen signaturret (se opskrift på ”halshængeren”) eller til aperitif, fisk og skaldyr, fjerkræ, sushi, lette tapas, fjerkræ og cremede oste. Servér ved 10-12°C
Vinen er fremstillet på et blend af 70% Chardonnay og 30% Sauvignon Blanc, som selekteres fra et sydfransk og bæredygtigt certificeret terroir med ler og kalksten. For at holde frugten frisk og aromatisk høstes alle druer i de køligste nattetimer og fragtes direkte til vineriet. Her nedkøles mosten for at modvirke oxidering, inden den delikate most frigøres ved nænsom presning. Hvidvinen gærer med frugtbevarende temperaturstyring på ståltank, inden den modner i kontakt med de fine gærrester. Aftapning sker med minimal tilsætning af sulfitter.