Signature Chef Paul Pairet Syrah Viognier 2022
Signature Chef Paul Pairet Syrah Viognier 2022
Supervin's unikke vingaranti
Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).
"92 point. Smager bare rigtig, rigtig godt, så 3 Michelin stjerner og 92 point" - Houlberg
"92 point. Kraftfuld nok til de fleste kødretter – men stadig med evnerne til at please og behage både før og efter middagen." - Flaskehalsen
”91 point. Det er en glimrende vin, som gør sig godt til de franske simreretter” – Mad & Monopolet
Forestil dig en sydfransk mini-Côte Rôte på peberkrydrede Syrah og aromatiske Viognier… blendet til udsøgt perfektion i hænderne på den trestjernede franske Michelin-kok Paul Pairet!
I mere end fem år har franske Paul Pairet været en af verdens få topkokke på trestjernet Michelin-niveau.
Når Paul ikke leder slagets gang på sin restaurant Ultra-Violet i Shanghai, og når han ikke er beskæftiget i dommerjuryen for Top Chef Frankrig, så laver han sine toplækre vine i serien Signature Chef.
Stjernekokkens saftlækre røde signaturvin stammer hans egen hjemstavn i det sydfranske – og med vinen følger Pauls perfekt tilpassede Michelin-opskrift, der får mad og vin til at løfte sig til en større helhed….
Fransk topkvalitet fra certificeret bæredygtige marker... Bon appetit!!
Smagenote
Vinen står flot kirsebærrød i glasset med ung lilla kant… Næsen drager med parfumeret duft af røde blomster, knust sort peber, hindbær, skovjordbær, lakrids, blommer og sorte kirsebær, der giver plads til fine nuancer af knust klippe, lavendel, oliven og røget kød… I munden mundvandsdryppende saftig, elegant og bærfrisk med en herlig solmoden dybde og charme i smagen. Vinen hænger flot ved i den let peberkrydrede finish, hvor madvenlige tanniner og mundrensede friskhed bekræfter det store kulinariske potentiale. Flot franskmand! Drik nu, eller gem 5-8 år fra høståret.
Anmeldelser af Signature Chef Paul Pairet Red 2022
92/100 Houlberg
"I glasset bliver du overrasket over farven ... klart en del lysere og mere grumset end forventet, hvilket lige øger opmærksomheden og liflig dufter vinen sgu også, altså meget let, luftig, lys og endda noget blomstret. Det er også lys frugt og svært at identificere Syrah druen, for det er mest jordbær, små skovjordbær, søde hindbær suppleret med lidt fint og diskret fadnoter af vanilje og chokolade. Smagsmæssigt fortsætter det lette tråd frem mod målstregen, har nærmest en blomstret og let syre, frugt med jordbær, lyse kirsebær samt hindbær, syren indeholder lidt citroner og sikrer den lyse, fine elegance suppleret med en snas peber ... hvor er det let og smager bare rigtig, rigtig godt, så 3 Michelin stjerner og 92 point. Forhandles af Supervin, hvor en flaske koster 159,95 kr., men prisen er 129,95 kr. ved køb af 6 flasker."
92/100 Flaskehalsen
"Der er store gastronomiske tanker bag denne franske rødvin, der er sammensat af den krydrede Syrah-drue og hvidvinsdruen Viognier. At tilsætte en snas hvidvinsdruer til en kraftfuld rødvin er ofte med til at give noget liv og lethed, der ændrer udtrykket, og i denne Chef Signature sker blandingen med et meget fint resultat. Kraftfuld nok til de fleste kødretter – men stadig med evnerne til at please og behage både før og efter middagen. Normalpris kr. 159,95 – Set til kr. 129,95"
91/100 Mad & Monopolet
"Denne vin er én af flere i serien hvor forskelle kokke er med til at producere deres egen vil - eller i hvert fald har de en finder med i spillet. Denne er fra den franske Michelin-kok Paul Pairet. Den kommer fra Sydfrankrig og er på primært Syrah og en smule Viognier. Næsen har en flot duft af jordbær, brombær, solbær, finsk lakrids, viol og en lille smule urter. Munden er fyldig og har en god frugtfylde kombineret med en fin syre. Det er en glimrende vin, som gør sig godt til de franske simreretter. Point: 91/100 | 159,95 - v/ 6 fl. 129,95"
Nyd den til Paul Pairets egen signaturret (se opskrift på ”halshængeren”) eller til saftige steaks, kraftige tapas, grillet fjerkræ, rørt tatar, svamperetter og modne oste. Servér ved 16-18°C
Vinen er fremstillet på et blend af 80% Syrah og 20% Viognier, som selekteres fra et sydfranske og bæredygtigt certificerede skråninger med ler og kalksten. For at holde frugten frisk og aromatisk høstes alle druer i de køligste nattetimer og fragtes direkte til vineriet. Rødvinen gærer med frugtbevarende temperaturstyring på ståltank, inden den modner i kontakt med de fine gærrester. Aftapning sker med minimal tilsætning af sulfitter.