Markowitsch Redmont 2016
Markowitsch Redmont 2016
Supervin's unikke vingaranti
Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).
Lille kælderrest af den snart 8 år gamle topvin Redmont fra 100-point-stjernen Gerhard Markowitsch.... Meget få flasker!
Elsker du supertoscanere, så syd dig ikke for den østrigske enkeltmarksvin Redmont!
Kundefavoritten booster de lokale druefavoritter Blaufränkisch og Zweigelt med international ”Schwung” fra den franske topdrue Merlot... Genialt iscenesat af Østrigs bedste rødvinsproducent, Gerhard Markowitsch.
I glasset venter en ægte terroirvin, som er opkaldt efter det røde grus på den sydvendte vinmark Rothenberg, og som Gerhard i kælderen forkæler 16 måneder på kostbare franske barriquefade.
På bundlinjen en forbløffende powerfuld, kompleks og fadkrydret rødvin – der til prisen driver tykt gæk med alle rivalerne fra Toscana.
Smagenote
Ved opskæninkningen dyb kirsebærrød med et lilla skær nær glassets kant. Næsen lokker koncenreret med duft af violer, kirsebær, solbær, nyslået græs, mynte, sort peber chokolade og tobak. I munden fed og intens bærfrugtig med en charme og gennemslagskraft, der grænser til oversøiske niveauer. Lang og flot krydret finish med mineralsk friskhed og fine, urtekrydrede tanniner. Drik nu, eller gem +10 år fra høståret.
Anmeldelser af Markowitsch Redmont 2016
91/100 Falstaff
"Dark ruby garnet, violet reflections, delicate edge lightening. Fresh heart cherries, delicate with herbs and nougat, hints of orange zest. Juicy, fruity-sweet texture, black berry confit, cherries, integrated tannins, easy to drink, a delicately spicy accompaniment to food."
Nyd den til steaks lam, vildt, and, simreretter og modne oste. Nyd vinen ved 16-18°C
Redmont 2016 er fremstillet på et blend af 55% Zweigelt, 25% Blaufränkisch og 20% Merlot fra den grus- og jernholdige enkeltmark Rothenberg. Druerne håndhøstes ad flere omgange. Mosten gærer spontant ved 30-32°C med 14 dages udblødning af drueskallerne. Vinen modner 16 mdr. på små franske egetræsfade.