Markowitsch M1 2016
Markowitsch M1 2016
Supervin's unikke vingaranti
Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).
M1 er en germansk krigserklæring mod Pomerol, Bolgheri og Napa Valley. Et Merlot-blend i ren Spitzenklasse…
Gerhard Markowitsch har allerede ydmyget Domaine de la Romanée Conti med sin Pinot Noir, og lur os om ikke denne magiske Merlot kunne gentage kunststykket i en head-to-head mod de store fra Pomerol og St-Émilion…
Flagskibet fra Østrigs bedste rødvinsproducent imponerer i 2016 med ekstra elegance og finesse. Indiskutabel verdensklasse og et must-try for fans af stor bordeaux.
Smagenote
Mørk og farvemættet i glasset. Op fra glasset vælter viol, hindbær, mørke kirsebær, blomme og solbær, der følges af komplekse strejf af peber, urter, svesker, chokolade, nellike, tobak og ceder. Smagen er en magisk symbiose af nuanceret powerfrugt, eksotisk fadkrydderi og elegante tanniner. Afviklet i super slow motion.. Drik nu, eller gem +20 år fra høståret.
Anmeldelser af Markowitsch M1 2016
96/100 Falstaff
96/100 A La Carte
18,5/20 Gault Millau
Nyd den til det fineste oksekød, lam, vildt, simremad og lagrede oste. Servér ved 16-18°C
M1 2016 er fremstillet på 80% Merlot og 20% Blaufränkisch fra den 3,3 hektar lille enkeltmark, Ried Aubühl, som er det varmeste terroir i Arbesthaler Hügelland, Carnuntum. Markowitsch plukker druerne til sit absolutte flagskib over flere høstrunder, så hver eneste drue realiserer sit fulde smagspotentiale.
Mosten spontangærer med markens naturligt forekommende gærstammer, mens 24-30 dages skindkontakt ved 30-32°C giver mætter vinen med seriøs farve, smag og tanninstruktur. M1 modner herefter i 2 hele år på 225 liter franske barriques samt 500 liter fade.
Den 900 hektar lille østrigske vinregion Carnuntum kendes på sine ambitiøse, sensationelt frugtige og dog elegante vine, og ingen leverer varen bedre end unikummet Gerhard Markowitsch.
Efter dannelsesrejser til Bordeaux og Toscana overtog han i 1990 sin fædregård med blandingskultur, for blot 9 år senere at kunne lade sig hædre som ”Østrigs bedste vinmager” (Falstaff Magazin).