Markowitsch, Grüner Veltliner 2018
Markowitsch, Grüner Veltliner 2018
Supervin's unikke vingaranti
Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).
BEST BUY hos Wine Enthusiast. Det er lette og sprøde hvidvine som denne, med klassiske noter af grønne æbler, gul mirabelle og hvid peber, der har gjort Grüner Veltliner til en verdenssucces.
Gerhard Markowitsch’ populære Grüner Veltliner er ganske enkelt slubrende lækker...
Smagenote
Krystalklar med grønne nuancer. Næsen er frisk og aromatisk med granny smith æble, gul mirabelle, stikkelsbær, rygende flint og hvid peber. I munden frisk, sprød og læskende med lys og liflig frugt, der suppleres af saltet mineralitet, grapeskræl og hvid peber i den appetitvækkende finish. Drik nu, eller gem 3-4 år fra høståret.
Anmeldelser af Markowitsch Grüner Veltliner 2018
"BEST BUY" - Wine Enthusiast
"Just a touch of lemon joins the green pear on the nose. The palate has some of the Grüner phenolics that make it such a hit on the table. This is dry, light, pithy and zesty."
★★★★ Falstaff
"Lys gulgrøn med skær af sølv. Sart gul tropefrugt, strejf af mango, ananas og orangeskal, fine krydderurter. Middelfyldig og sprød, fint hvidt æblekød, friskt struktureret, hænger længe, let til bens og alsidig" (oversat fra tysk)
Anbefales til salater, dampede fisk og skaldyr, sushi, crudités og lette tapas. Nyd ved: 8-10°C.
Grüner Veltliner 2018 er fremstillet på 100% Grüner Veltliner fra Carnuntum-regionen, ca. 25 km øst for Wien. Mosten gærer temperaturstyret ved 18-20°C for en ren og autentisk gengivelse af druesort og terroir. Vinen er afrundet med flere måneders bærmekontakt på ståltank.
Carnuntum er i dag kendt for ambitiøse, sensationelt frugtige og dog elegante rødvine med modne tanniner - og ingen leverer varen bedre end Gerhard Markowitsch. Men glem endelig ikke, at Markowitsch også producerer fremragende hvidvine på Grüner Veltliner og Chardonnay!
Efter dannelsesrejser til Bordeaux og Toscana overtog han i 1990 sin fædregård med blandingskultur, for blot 9 år senere at kunne lade sig hædre som ”Østrigs bedste vinmager” (Falstaff Magazin).