Malacara Oak Cask Red Blend 2016
Malacara Oak Cask Red Blend 2016
Supervin's unikke vingaranti
Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).
Luksusudgave af rødvinen fra den populære Malacara-serie fra Marcelo Pelleriti, den første argentiner nogensinde, der opnåede svimlende 100 point hos Parker for en af sine vine.
Dette masterblend fra vidunderbarnet Pelleriti forener Bordeaux-elegancen og strukturen fra den ranke Cabernet-drue med blødheden og frugtfylden fra argentinernes ultimative favorit, Malbec!
Malacara Oak Cask er blevet forkælet med ekstra lang fadlagring for at give øget kompleksitet og smagsdybde.
Druerne er dyrket under perfekte betingelser i de argentinske højder, hvor solskin møder kold luft, hvilket resulterer i modne druer, der stadig har deres friskhed i behold. Resultatet er en vin i topklasse!
Smagenote
Dybrød farve i glasset. Næsen byder op til dans med sine noter af brombær, blåbær og solbær i en powerfuld forening. De suppleres af et let pift af mynte, der næsten umærkbart strejfer næsen, Cabernet-druens stolte kendetegn. Den rige frugtfylde fra Malbec’en holdes pænt i ave af strukturen og rygraden fra Bordeaux-druen, der indgår som et supplement til argentinernes flagskibs opulente karakter. Fadkrydderier som tobak, vanilje, chokolade og kaffe klinger sammen i et harmonisk mellemspil inden den helt store finale i form af den lange eftersmag, som varer ved i en lille uendelighed, og som rundes af med en blød og behagelig fornemmelse. Drik nu eller gem 8-10 år fra høståret
Anmeldelser af Malacara Oak Cask Red Blend 2016
92/100 James Suckling
“A dense and layered red with soft and silky tannins and lovely fruit and intensity. Medium-to-full body. Delicious finish.”
90/100 Tim Atkin
90/100 Andreas Larsson, Blind Tasted
“Medium to deep colour with a purple core. Floral nose, ripe dark fruit, blackberry, violet and some creamy yoghurt notes. Dense palate, rather full with youthful but rounded tannin, layers of crushed dark berries, kirsch and cassis flavours, mild oak and peppery notes with a supple and warm finish.”
Vinen er lavet på 80 % Malbec og 20 % Cabernet Sauvignon fra Mendoza-provinsen i Argentina. Druerne håndplukkes og selekteres nøje i vineriet, hvorefter de presses og ligger med skallerne under kølige forhold i 3 dage for at udtrække farve, tannin og smagsstoffer, inden gæringen finder sted på ståltank. Derefter lagres vinen på en blanding af franske og amerikanske egefade.
Marcelo Pelleriti mestrer både musik og winemaking helt ud til fingerspidserne. Undervejs i sin karriere har han præsteret at skaffe 100 point hjem for Chateau La Violette i Pomerol. Pelleriti spenderer også en del af sin tid på at lave vin for tophuset Monteviejo i Uco Valley og pendler gerne mellem Frankrig og Argentina. Det er dog også blevet til en del egne serier af vine som ’’Marcelo Pelleriti’’, ’’Felipo Staiti’’, ’’Abremundos’’, ’’1853 Old Vine Estate’’, ’’Kauzo’’ og ’’Malacara’’, som alle har skaffet ham ros fra anmelderne. Pelleriti er en sand multikunstner, og hans seneste Malacara-blend er et eminent eksempel på dygtigheden og opfindsomheden hos den ambitiøse winemaker.