Frederiksdal Sur Lie
Frederiksdal Sur Lie
Supervin's unikke vingaranti
Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).
Breaking! "Sur Lie" scorer svimlende 98/100 ved International Food Contest, nov. 2018
En fyldigere vin, inspireret af den franske metode, hvor vinen ligger på bundfaldet.
’Sur Lie’ består af 100% Stevnsbær fra godsets plantager – primært Skælstrupmark og Nielstrupmark. Bærrene har vildgæret i 2-4 dage og færdiggæret på ståltanke
‘Sur Lie’ betyder på fransk, at vinen ligger på bundfaldet, altså gærresterne, i en længere periode. Kontakten med gærresterne kendes primært fra Champagne, og metoden giver i sig selv en federe, dybere og rigere vin.
Vores Sur Lie lagrer på franske egetræsfade, der er mellem 225 og 450 liter og sammenstukket af 2-3 forskellige årgange. Sammenstikningen af modne og unge årgange giver yderligere kompleksitet – vi får både fine, friske frugtnoter fra de yngre år og mere komplekse toner fra den ældre vin.
En virkelig nuanceret vin, og den perfekte ledsager til mørk chokolade, marinerede bær, kager og ikke mindst desserter som ris a la mande. Sur Lie har godt af en tur på karaffel en time inden servering. Vinen kan stå åbent et par måneder et køligt sted.
Velegnet til ost, desserter, kager, mørk chokolade, råmarinerede bær, Ris a la Mande
Ratings:
98/100 International Food Contest
6 stjerner - Gastromand.dk
Guldmedalje - Dansk Vinshow
Sølvmedalje - Danish International Food Contest
Bronzemedalje - Dansk Vinforum for Frugtvin 2015
5 stjerner - Winelab.dk
5 stjerner - Vinavisen.dk
5 stjerner - Alt om Vin
93/100 point - Vin-Top-Ti.dk
93/100 point - Vinkreutzer.dk
91/100 point - Ekstra Bladet
Bronze - TEX SOM