Frederiksdal Reserve
Frederiksdal Reserve
Supervin's unikke vingaranti
Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).
Stevnsbærrene til Reserve kommer primært fra Frederiksdal Gods’ ældste kirsebærplantage Nielstrupmark, der giver den dybeste og mest intense vin.
Efter høsten har de vildgæret hele i 2-4 dage for at tilføre en mere kompleks smag. Herefter er bærrene presset og gæret videre på ståltanke.
Vinen er sammenstukket af flere årgange. Kun de bedste fade får lov at lagre videre til en Frederiksdal Reserve. I gennemsnit har vinen her lagret i 30 måneder på ældre 300 og 400 liters egefade fra Frankrig samt store, gamle 600 liters portvins-tønder – de såkaldte ’pipes’.
Den lange fadlagring har tilføjet ekstra dybte og flotte noter af kaffe og chokolade. Desuden er Reserve marginalt forstærket med Frederiksdals eget kirsebærdestillat, der tilfører vinen diskrete aromaer af vilde kirsebær og skovhindbær. Alt i alt er Reserve den vin fra Frederiksdal, der kommer nærmest en vellagret, mindre sød portvin.
Passer til oste, patéer, vildt, braiseret okse, and eller ikke alt for søde desserter med fx mørk chokolade.
Denne aftapning er kommet på markedet i 2016, så det er endnu begrænset med anmeldelser. Reserve har dog allerede fået BRONZE MEDALJE på DANISH INTERNATIONAL FOOD CONTEST 2015.
UGENS BEDSTE VIN i EKSTRA BLADET - 5 stjerner
”En yderst kompleks vin både i duft og smag. Røde kirsebær, lakrids, peber, sødlige krydderier og vanilje i smagen. Dette kan vi godt være stolte af herhjemme”
92/100 POINT VINBLADET
93/100 POINT VINKREUTZER.DK
5 sjerner VINAVISEN