Fabre en Provence Château de L'Aumerade Côtes du Provence Cru Classé 2021
Fabre en Provence Château de L'Aumerade Côtes du Provence Cru Classé 2021
Supervin's unikke vingaranti
Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).
"The estate jewel ... Cru Classé land in Côtes-de-Provence’s ‘Golden Triangle’, on a vast plain with a spicy and mineral clay-limestone terroir." - Château de L'Aumérade
Legendariske Fabre en Provence Cru Classé... rosélækkerier fra en af de absolutte superstjerner i Provence!
Med hele to Cru Classé-klassificerede vinslotte er familien Fabre umulig at komme udenom, når vi taler cremen af premium Provence.
Med Fabre en Provence får du den klassiske signaturvin, som familieproducenten baserer på topdruer fra Château de L'Aumérades kalkholdige og bæredygtigt dyrkede terroir i Pierrefeu du Var.
I glasset en terroirvin med mineralsk dybde, finesse og elegance på sit helt eget niveau for området... Verdensklasse!
Ingen kender toppen af rosé fra Provence, før de smager denne ubeskriveligt lækre Cru Classé.... Enjoy!
Smagenote
Klassisk elegant provencefarve… Fra glasset stiger den herligste, vibrerende velduft af våde kalksten, provencalske citroner, frisk lime, vilde hindbær, jordbær, garrigueurter, havsalt og hvid fersken… Fabre en Provence behager først letcremet på tungen, inden smagen folder sig ud med friske mineralske nuancer under den saftige røde bærfrugt. Lang, appetitvækkende finish med et hav af fine smagsnuancer. Provence på første klasse! Drik nu, eller gem 4-5 år fra høståret.
Genial aperitif - og flot tapas, fisk og skaldyr, salater, sushi, fjerkræ, oliven og ost. Servér ved 8-10°C.
Fabre en Provence er skabt på et nøje selekteret blend af 47% Cinsault, 33% Grenache og 20% Syrah, der selekteres fra Château de L'Aumerades kalkholdige topmarker i Pierrefeu. For at bevare druernes naturlige friskhed høster familien Fabre fortrinsvis i de kølige nattetimer, selvom det koster ekstra money & mandetimer. Inden gæringen koldmacererer frugten ved 15 °C for at trække ekstra fine aromaer fra drueskindet. De tre druesorter presses, klares og gæres separat på ståltanke med frugtbevarende temperaturstyring ved 15-18°C. Alt (som i ALT!) sættes ind på at bevare de delikate aromaer, der løfter kvaliteten helt op i Provences allerøverste elite.