Baron de Balmont Médoc 2016 i trækasse
Baron de Balmont Médoc 2016 i trækasse
Supervin's unikke vingaranti
Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).
”98/100. Classic” – Wine Enthusiast Vintage Chart
2016 er simpelthen magisk i Médoc... Blød, harmonisk og uimodståeligt solbærsaftig allerede nu. Og leveret i 6 stk trækasser fra Bordeaux!
Vi taler om et af de uhyre sjældne år, hvor vejrguderne arter sig perfekt og bringer kvaliteten i Médoc-vine som Baron de Balmont rekordtæt på de store Cru Classé-vine...
Lad dig ikke prisen snyde dig. Er du til Bordeaux i klassisk Médoc-kvalitet og med ekstra smæk på frugtcharmen, så fyld kælderen og skænk dig selv et stort glas toplækker Baron de Balmont 2016!
Smagenote
I glasset indbydende mørk kirsebærrød med lilla skær… Næsen har lækre aromaer af violer, vilde hindbær, blomme og solbær samt spændende Bordeaux-nuancer af blyant, mynte, cigarkasse, lakrids og skovbundsmineralitet... I munden smooth og næsten Margaux-elegant med spandevis af slubrende saftig solbærfrugt! Bløde, bøfvenlige tanniner i den flotte, frugtmætttede finish. Drik nu, eller gem 8-10 år fra høståret.
Anmeldelser af Baron de Balmont Médoc 2016
92/100 - WineWherever, Rasmus Christensen
"Kølig og stringent Cabernet-domineret vin, hvor frugten træder lidt i baggrunden og giver plads til en stor detaljerigdom. Hyldebær, eucalyptus, sort the og bitter mandel. En vil der vil udvikle sig positivt over de næste år." (vurderet ved en tilbudspris på kr. 99,95)
Nyd den herlige Médoc-allrounder til godt oksekød, lam, and, gris, kraftige tapas og ost. Servér ved 16-18°C
Baron de Balmont 2016 er fremstillet på et klassisk Médoc-blend af 60% Cabernet Sauvignon, 30% Merlot og 10% Cabernet Franc, som selekteres fra grusholdige marker i Médoc. Rødvinen gærer på ståltank med frugtbevarende temperaturstyring, mens 15-20 dages macerationstid med overpumpninger af mosten trækker ekstra farve, smag og tannin fra drueskindet.