Amicone Bianco 2021
Amicone Bianco 2021
Supervin's unikke vingaranti
Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).
Alt for længe udsolgt… Nu er den populære og lifligt frugtige Amicone Bianco endeligt tilbage – og med imponerende 97 point med sig i bagagen fra Norditalien!
2021-årgangen er fremstillet på Chardonnay, Gewürztraminer og Pinot Bianco. Det geniale blend har Chardonnay-druens fylde, Gewürztraminerens tropiske og florale overdådighed samt Pinot Blancs læskende friskhed…
What’s not to love? Alsace, go home!
Vinen er som skabt til hygge i have og på terrasse, og de gastronomiske engle vil få glædestårer i øjnene, hvis du serverer vinen til sushi eller krydrede retter fra det asiatiske køkken.
Smagenote
Allerede i glasset utroligt fristende med sin friske og vibrerende citrusfarve… I næsen intens med masser af blomster, abrikos og tropiske frugtnoter, som løftes med et krydret touch af vanilje fra de franske fade… I munden fed og blød. Smagen er lækker afbalanceret og letkrydret. En fremragende norditaliensk hvidvin! Hverken knastør eller halvsød - men lige i det behagelige smagspektrum mellem det tørre og det søde. Til prisen et perfekt alternativ til langt dyrere hvidvine fra Tyskland og Alsace! Drik nu, eller gem 4-5 år fra høståret.
Anmeldelser af Amicone Bianco 2021
97 point - Best Italian Wines Annuario
Nyd den herlige hvidvin som aperitif – eller til forretter med fisk og skaldyr, tapas, paste & pizza eller fjerkræ og lyst kød. Den sidder også lige i skabet til sushi og krydrede asiatiske retter på grund af Gewürtztraminer-druen. Servér ved 8-10°C
Vinen er fremstillet på et frugtlækkert og aromatisk blend af Chardonnay, Gewürtztraminer og Pinot Bianco fra udvalgte marker i populære Veneto. For at trække ekstra aroma fra drueskindet koldmacererer druene allerede inden gæringen i 8 timer. Selve gæringen sker på ståltank med frugtbevarende temperaturstying ved 16°C. En del af druerne forkæles med gæring på franske egetræs-barriquefade, som føjer ekstra krydret ”spice” til smagen.