A.H. Riise The Thin Blue Line Denmark
A.H. Riise The Thin Blue Line Denmark
Supervin's unikke vingaranti
Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).
A.H. Riise The Thin Blue Line Denmark er en helt særlig udgave af A.H. Riises X.O. Reserve.
Det er et blend af førsteklasses rom fra Vestindien og Centralamerika, hvor destillaterne, der skaber det velsmagende ravfarvede guld, ikke er under 7 år, og nogle er helt op til 21 år gamle.
The Thin Blue Line Denmark er sammensat luksusblend
A.H. Riise The Thin Blue Line Denmark er samtidig en rom med en mærkesag i ryggen. Rommen er nemlig sammensat til ære for og som støtte til det danske politi.
Den specialudviklede rom har taget navn efter den danske Thin Blue Line-forening. Foreningen yder støtte til danske betjente, der har lidt skade på krop eller sjæl i tjenesten. Har en betjent betalt den ultimative pris, støtter foreningen deres efterladte.
Ved at købe A.H. Riise The Thin Blue Line Denmark støtter du betjente i Danmark, som har betalt en alt for høj pris for at udføre deres arbejde.
Køb denne særlige blend og støt politiets og betjentenes arbejde i Danmark.
Duft: Læder, med hints af søbris med urtet overtone.
Smag: Kompleks og intens, med et perfekt balanceret blend af vanilje, karamel, gule frugter og urter.
Eftersmag: Venlige tanniner med læder og tobak.
Farve: Amber
Logbogen: Et tilbud Danmark ikke kunne afslå
Da sukkerroer gjorde deres indtog, styrtdykkede sukkerpriserne. Skt. Thomas, Skt. Jan og Skt. Croix blev pludselig en økonomisk belastning for moderlandet, og tankerne om at sælge øerne til U.S.A kom hurtigt i spil, dog uden resultat. I 1917 rasede første verdenskrig. Danmark havde held til at holde sig neutral, men amerikanerne stolede ikke på, at Tyskland ville acceptere den danske neutralitet. Og blev Danmark besat af tyskerne, ville Skt. Thomas, Skt. Jan og Skt. Croix pludselig tilhøre USA’s hovedfjende, Tyskland. Det huede ikke amerikanerne, og derfor blev salget en kendsgerning i 1917. Man kan sige, at Danmark fik et tilbud, vi ikke kunne afslå.