Nassos Priorat 2017
Nassos Priorat 2017
Supervin's unikke vingaranti
Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).
For 25 år siden var Priorat en glemt ødemark i Catalonien. I dag er området top-trendy og lægger jord til nogle af Spaniens bedste vine.
Nassos er en af de store vine fra Priorat. Elegant frugt og enestående mineralitet fra områdets unikke terroir med Licorella-skifer. 100% topanmeldt Grenache fra det ikoniske Priorat-område, Spaniens svar på Chateauneuf du Pape…
Et forrygende flot køb fra winemaker Javier Rodriguez, der i 2013 løb med titlen for "Spaniens bedste vinhus" !
Smagenote
Mørk kirsebærrød i glasset. Næsen charmerer med solmodne noter af lavendel, skovbær, kirsebær og brombær, samt elegante strejf af mineralitet, balsamico, chokolade, lakrids, mokka og søde krydderier. Fyldig i munden med smooth og lækker saftig frugt. Lang, letkrydret og mineralsk finish med harmoniske tanniner. Drik nu, eller gem 6-8 år fra høståret.
Anmeldelser af Nassos Priorat 2017
"Colour: cherry, purple rim. Nose: powerful, ripe fruit, spicy, sweet spices. Palate: flavourful, good structure."
Rodriguez Sanzo
En vinmager med gigantiske aspirationer. Et kæmpe vindyrkende land med utallige appellationer at lave vin fra. Kunsten at fremavle det bedste - og kun det bedste - fra hver region er det fornemmeste formål for vinproducenten Rodriguez Sanzo som blev grundlagt i 2003 af winemaker Javier Rodriguez. Et familieejet vinhus med fokus på kvalitet, terroir, økologi, biodynamik og bæredygtighed.
“En fantastisk vin er for mig en perfekt cirkel opdelt i sektioner hvor terroir, druetypen, klimaet og vinmageren tilsammen smeder det endelige resultat.”
Og netop dette gør Javier Rodriguez til perfektion. Javier er en ambitiøs og alsidig producent, der producerer vin flere forskellige steder i Spanien, heriblandt Ribera del Duero, Rioja, Toro, Castilla y León, Priorat og Rueda. Listen er lang.
Javier Rodriguez har studeret ved UC Davis i Californien, og hans ekspertise inden for jordbundsanalyse har ført til diverse forskningsprojekter samt konsulentarbejde for bl.a. Bordeaux-slotte som Olivier og Lafite-Rothschild. Med sådan en uddannelse er det ikke så underligt, at Javier mestrer winemakingens svære kunst, der i høj grad handler om at udvælge de rette marker med de bedste terroirs. Javier fremstiller terroirdrevne vine af høj kvalitet med fokus på økologi og med respekt for naturen og hjemlandet.
I 2013 blev han æret med titlen som ’’Spaniens bedste vinproducent’’ (Vivir el Vino). Javier laver fortsat vin af topklasse fra sine forskellige, højtelskede terroirs. I 2014 blev Rodriguez Sanzo sågar inkluderet i en international liste af de 100 mest prisvindende vinerier i verdenen. Siden da har Javier kun forsøgt at forbedre produktionen endnu mere og konstant finde på nye innovative løsninger.