Four Vines Kinker Cabernet Sauvignon 2018
Four Vines Kinker Cabernet Sauvignon 2018
Supervin's unikke vingaranti
Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).
“93 points. Editor’s Choice: For the price, this delicious bottling is hard to beat.” – Wine Enthusiast
"92 point. Der er tryk på denne vin... fyldig, masser af frugt og fylde med blide tanniner, som ligger latent i bagrunden af smagspaletten. Et glas som fortjener en ret med masser af fylde og syre som modspil - steak/frites med bearnaise" - Mad & Monopolet
Paso Robles napper Napa… Med helt op til 100 Parker-point til sine kometagtige Cabernet Sauvignon-vine er centralcaliforniske Paso Robles det nye Napa Valley.
Grusjord som i Bordeaux og temperaturudsving som i Napa giver fløjlsblød power-Cabernet i indiskutabel verdensklasse… Nu vil alle ha' ”Paso Cab”, og i dag er hele 57% af markarealet helliget Cabernet Sauvignon: Den nye kongedrue af Paso Robles.
Trods kvalitetens himmelflugt er priserne endnu jordnære. Med 93 point og ”Editor’s Choice” (2 år i træk!) byder "The Kinker" på nærmest akrobatisk value-for-money.
Den fyldige solbærfrugt. De udsøgte krydderier fra 40% nye fade. De smidige tanniner… som nærmest skriger på en saftig bøf. I guder, hvor smager det godt!
Smagenote
Mørk kirsebærrød. I næsen intens med forrygende solbærduft, der følges på vej af mynte, hindbærcoulis, blåbær, mørke blommer og ristede espressobønner. Vinen lander sveskeblød på tungen, inden smagen folder sig koncentreret ud med krydret blåbærfrugt, solbær og chokolade. Lang og elegant fadkrydret finish med fine urter og silkebløde tanniner. Lækker Cabernet. Drik nu, eller gem +10 år fra høståret.
Anmeldelser af Four Vines Cabernet Sauvignon “The Kinker” Paso Robles 2018
93/100 ”Editor’s Choice” - Wine Enthusiast
"For the price, this delicious bottling is hard to beat. Aromas of blackberry pie, caramel and light oak are approachable and appealing. The palate is wrapped in tight-enough tannins to uphold the joyous black-plum and blackberry-pie flavors, which are enhanced by savory touches of meat and black olive. It finishes on a hint of mint. | $18"
"Der er tryk på denne vin - det er Napa, når det er bedst! Fuld tryk på næsen, hvor der vitterligt vælter tætte noter af brombærmarmelade, espresso, vanilje, syltede blommer, julegløgg og mynte op af glasset. I munden er den fyldig, masser af frugt og fylde med blide tanniner, som ligger latent i bagrunden af smagspaletten. Et glas som fortjener en ret med masser af fylde og syre som modspil - steak/frites med bearnaise fx. Point: 92/100 | 1 stk 179,95/ BEDSTE PRIS v/ 6 fl. 109,95 "
90/100 James The Wine Guy
90/100 Rich Cook
"What's not to like about an under twenty dollar, ready-to-drink Cabernet Sauvignon that has a definite discussion starter label on the bottle? If you're a fan of juicy black fruit and fall spice aromas and flavors, you can't go wrong here. And if you can figure out what's going on with the label, drop me a line! "
Nyd den til saftige steaks, lam med krydderurter, and, vildt, gourmetburgers og modne oste. Server ved 16-18°C
Vinen er fremstillet på 97% Cabernet Sauvignon og 3% Petite Sirah, som Four Vines høster fra veldrænede grusmarker i det østlige Paso Robles. De varme og solrige dage samvirker med kølige nætter om at frembringe Cabernet Sauvignon med frugt, tannin og friskhed i udsøgt balance.
Druerne høstes i de tidlige morgentimer, så kun helt frisk frugt finder vej til den færdige vin. For at maksimere udtrækket af farve og frugt, udblødes de afstilkede druer i 10-12 dage ved lav temperatur. Under gæringen overpumpes drueskallerne 2-3 gange dagligt med mosten for at trække ekstra smag og tannin. Vinen fuldendes ved 14 måneders lagring på franske, ungarske og amerikanske egetræsfade, heraf 40% helt nye.
Om Four Vines
“These are truly exciting wines at excellent prices. Hard to beat that.” – Wine Spectator
Four Vines blev grundlagt i 1994 af punkrocker, surfer og winemaker Christian Tietje i partnerskab med vennerne Bill Grant og Susan Mahler. Garageprojektet fra Paso Robles bjergtog fra starten både det brede publikum og de kræsne vinkritikere med en serie powerfulde vine. Altid venlige i smagen, ofte dristige i design.
I 2010 blev stafetten givet videre til Derek Benham fra Purple Wine i Sonoma. Tietje forblev dog i en årrække efter salget tilknyttet Four Vines som konsulterende ønolog, og kvaliteten er forblevet i helt særklasse til prisen.