Château Francs Magnus Grand Vin 2021
Château Francs Magnus Grand Vin 2021
Supervin's unikke vingaranti
Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).
“91 points. A juicy and fruity red with plum and cherry character … soft, creamy finish.” – James Suckling
Skabt af winemaker-legenden Stéphane Derenoncourt for superambitiøse Arnaud Roux-Oulié, der også står bag Fronsac-topslottet Château Carlmagnus!
Tag ikke fejl af prisen. Det her er topdråber i bedste højrebredsstil fra et udsøgt terroir med samme type kalkstensterroir, som yder druer til flere af de store Grand Cru Classé-vine i Saint-Émilion.
Arnaud arbejder i vinmarken efter bæredygtige principper, mens vinen i kælderen spontangærer med terroirets egen gær. Vinificeringen med 100% intakte druer er et genialt træk fra Stéphane Derenoncourt til at fremme rødvinens uimodståeligt saftige frugtsmag, mens den delvise lagring på næsten-nye 225 liters franske barriquefade føjer lækre krydderier og bøfvenlige tanniner til smagen!
Resultatet er en forbløffende luksuriøst smagende bordeaux, der er et must-try for alle fans af Pomerol, Fronsac og Saint-Émilion. Vi giver dig Supervins unikke garanti på et absolut topkøb til prisen!
Anmeldelser af Château Francs Magnus Grand Vin 2021
91/100 James Suckling
“A juicy and fruity red with plum and cherry character, medium body and a soft, creamy finish.”
90-91/100 Le Figaro Vin
Château Francs Magnus Grand Vin 2021er fremstillet på et klassisk højrebredsblend bestående af 90% Merlot og 10 % Cabernet Franc, som Arnaud Roux-Oulié selekterer fra et fremragende beliggende, 13 hektar stort kalkstensplateau, der har mange ligheder med Saint-Émilions. Vinfremstillingen er langt i hænderne på legenden Stéphane Derenoncourt, som efter en streng kvalitetssortering omhyggeligt lader spontangæringen ske med hele druer for derigennem at fremme rødvinens frugtcharme. Daglige ”punch downs” samt overpumpninger af mosten trækker seriøs farve, smag og afstemte tanniner fra drueskindet, inden topvinen afslutningsvis fuldendes på et mix af tanke og 1 år gamle 225 liters barriquefade.