Brio de Cantenac Brown Margaux 2016
Brio de Cantenac Brown Margaux 2016
Supervin's unikke vingaranti
Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).
Brio de Cantenac Brown er meget mere end en 2. vin i luksusklasse. Den topanmeldte vin fremstilles med samme omhu og sans for detaljen som 3. Cru Classé Cantenac Brown.
Cantenac-Brown er berømt for sin bizarre slotsbygning, som den skotske maler John Lewis Brown bygede i traditionel Tudorstil. Slottet har navn efter samme Brown og efter sin hjemkommune. Rent vinmæssigt var Cantenac Brown frem til 1990 ikke Cru Classé værdig. Siden har investeringslystne AXA Millésimes og fra 2006 den nuværende ejer, familien Simon Halabi, løftet kvaliteten år for år.
Beplantningstætheden på hele 10.000 planter pr. ha. giver færre, mindre og mere smagsintense druer, som teknisk direktør Jose Sanfins med dygtighed formår at omsætte til vin og ratings i absolut verdensklasse
Anmeldelser af Brio de Cantenac Brown Margaux 2016
92/100 Vert de Vin
"The nose is fruity, fresh and offers a beautiful elegance as well as precision. It reveals delicate/slight notes of ripe/fresh blackberry and slight notes of ripe raspberry, flowers associated with slight hints of blueberry as well as slight notes of licorice and spices. The palate is fruity, elegant, racy, well-balanced, juicy and offers a beautiful finesse, a beautiful acid frame, tension, a beautiful freshness, a certain straightness, a beautiful “guideline”. In the mouth this wine expresses notes of ripe/fresh blackberry, fresh/ripe raspberry and hints of strawberry, cassis associated with slight hints of fresh red berries, licorice, sweet spices (discreet). Tannins are fine, elegant and slightly creamy. Good length. The finish is a bit suave and reveals a small hint of almost salin minerality on the finish."
91/100 Falstaff
"Dark ruby garnet, violet reflections, subtle lightening of the edges. Red berry confit, fresh cherries, fine tobacco spiciness, attractive bouquet. Elegant and freshly structured on the palate, lively cherry fruit, mineral finish, balanced, multifaceted food accompaniment."
En elegant Margaux, der på fornem vis forener terroirtypicitet og solbær-lækker frugtpower med krydret finesse fra 12 mdrs. lagring på egetrsæfade, heraf 25% nye.
65% Cabernet Sauvignon, 30% Merlot, 5% Cabernet Franc, modnet til perfektion på slottets veldrænede og varmeabsorbrende grusbanker. Forbløffende value!
Om Château Cantenac Brown
Grand Vin: Château Cantenac-Brown, Margaux 3. Cru Classé (1855 Médoc & Graves)
2. Vin: Brio de Cantenac-Brown
Beliggenhed: Cantenac, AOP Margaux
Beplantet areal: 48 ha
Plantede druesorter: 65% Cabernet Sauvignon, 30% Merlot, 5% Cabernet Franc
Fadmodning: 15 mdr. 60% ny barrique
Cantenac-Brown er berømt for sin bizarre slotsbygning, som den skotske maler John Lewis Brown bygede i traditionel Tudorstil. Slottet har navn efter samme Brown og efter sin hjemkommune.
Rent vinmæssigt var Cantenac Brown frem til 1990 ikke Cru Classé værdig. Siden har investeringslystne AXA Millésimes og fra 2006 den nuværende ejer, familien Simon Halabi, løftet kvaliteten år for år.
Beplantningstætheden på hele 10.000 planter pr. ha. giver færre, mindre og mere smagsintense druer, som teknisk direktør Jose Sanfins med dygtighed formår at omsætte til vin og ratings i absolut verdensklasse.